Hirdetmények

Választási hirdetmény

2019. február 13.

A hirdetmény szövege ide kattintva tölthet le

 


 

 

2017. november 24.

 

Lad Község Önkormányzata a Településkép védelmérl szóló 2016. évi LXXIV. törvény elírásainak eleget téve a településfejlesztési és településrendezési dokumentumok, valamint az egyes településrendezési sajátos jogintézmények partnerségi egyeztetésének szabályairól szóló 4/2017.(IV.3.) önkormányzati rendeletében foglalt eljárás-rend betartásával el kívánja készíteni a település Településképi Arculati Kézikönyvét és új településképi rendeletét.

E munka folytatásaként a  lakossági fórumot követen 8 napon belül  ( legkésbb dec. 2. napjáig) írásos észrevételeket tehetnek papíralapon a Polgármesternek címezve, a Ladi Hivatal címére – 7535 Lad, Petfi u. 2. – történ megküldéssel, vagy elektronikusan a lad.hivatal@gmail.com címre.


A településképi arculati kézikönyv összeállítása során határozottan számítunk a lakosság és a civilek aktív részvételére!
Állítsuk össze közösen településünk közösségi értéktárát! Dokumentáljuk együtt településünk kincseit és rejtett szépségeit, megalapozva a településkép védelmét és segítve a Településképi Arculati Kézikönyv megszületését.

 

Lakossági tájékoztató

 

 


 

 

Közbeszerzési értesít - Ladi Körjegyzség épületének küls felújítása és környezetrendezése vállalkozási szerzdés keretében

  

 

Szálláslehetõség Ladon

A Római Katolikus plébánián 30 szálláshely várja a vendégeket, továbbá sátrazási lehetõség is van az udvaron. Az épületben korszerû fürdõszoba és konyha van. Csoportok és iskolai osztályok bejelentkezése esetén környékbeli programszervezés is megoldható.

 

Érdeklõdni lehet Stix Tamás plébánosnál a 06-82/719-492 telefonszámon.


www.lad.hu