www.lad.hu
Somogy megye
Lad
Lad
2019. Július. 18.
Frigyes napja van.


Lad
Község hivatalos honlapja

Hirdetmények

Választási hirdetmény

2019. február 13.

A hirdetmény szövege ide kattintva tölthető le

 


 

 

2017. november 24.

 

Lad Község Önkormányzata a Településkép védelméről szóló 2016. évi LXXIV. törvény előírásainak eleget téve a településfejlesztési és településrendezési dokumentumok, valamint az egyes településrendezési sajátos jogintézmények partnerségi egyeztetésének szabályairól szóló 4/2017.(IV.3.) önkormányzati rendeletében foglalt eljárás-rend betartásával el kívánja készíteni a település Településképi Arculati Kézikönyvét és új településképi rendeletét.

E munka folytatásaként a  lakossági fórumot követően 8 napon belül  ( legkésőbb dec. 2. napjáig) írásos észrevételeket tehetnek papíralapon a Polgármesternek címezve, a Ladi Hivatal címére – 7535 Lad, Petőfi u. 2. – történő megküldéssel, vagy elektronikusan a lad.hivatal@gmail.com címre.


A településképi arculati kézikönyv összeállítása során határozottan számítunk a lakosság és a civilek aktív részvételére!
Állítsuk össze közösen településünk közösségi értéktárát! Dokumentáljuk együtt településünk kincseit és rejtett szépségeit, megalapozva a településkép védelmét és segítve a Településképi Arculati Kézikönyv megszületését.

 

Lakossági tájékoztató

 

 


 

 

Közbeszerzési értesítő - Ladi Körjegyzőség épületének külső felújítása és környezetrendezése vállalkozási szerződés keretében

  

 

Szálláslehetõség Ladon

A Római Katolikus plébánián 30 szálláshely várja a vendégeket, továbbá sátrazási lehetõség is van az udvaron. Az épületben korszerû fürdõszoba és konyha van. Csoportok és iskolai osztályok bejelentkezése esetén környékbeli programszervezés is megoldható.

 

Érdeklõdni lehet Stix Tamás plébánosnál a 06-82/719-492 telefonszámon.

Copyright © 2009
Integranet Kft.
Nyomtatás Levél Térkép